Nog 0 dagen, 0 uren en 0 minuten tot 24 januari 2021...

fire up new quote!

Hoe en wat?

Je hebt je opgegeven (aangemeld, opgeven doen survivalrunners nooit!) voor de Turfsteker Survivalrun Westerbork. En wat nu? Je starttijd kun je elders op deze website vinden. De eerste startgroep gaat om 9:30 uur van start. Meld je tenminste een uur voor je starttijd aan bij de organisatie.

Dit moet je weten om teleurstellingen te voorkomen:

Samen starten - Wegens te hoge administratieve belasting zullen 'samen-start-verzoeken' NIET gehonoreerd worden. Je loopt individueel of in koppel. That’s it.

Annuleren deelname/overdragen startbewijs - Kun je onverhoopt niet meer deelnemen? Het is tot 1 december mogelijk om je inschrijving te annuleren. Na 1 december is annuleren mogelijk, maar het is echter NIET mogelijk om je inschrijfgeld dan terug te krijgen. Overschrijven en overnemen van startbewijs is NIET toegestaan.

Topklasse-deelnemers - die na 1 december inschrijven krijgen geen maat shirt meer aangeboden, maar zullen een shirt in de maat L krijgen.

Je kunt je melden in Sporthal De Borkerkoel aan de Oude Beilerweg 27, 9431 BZ in Westerbork, 0593-332325. Vanaf de invalswegen van Westerbork word je naar het evenement geleid. Volg gewoon de borden. Parkeren kan op een paar minuten loopafstand van de sporthal. Parkeren bij de sporthal is op de wedstrijddag zelf niet mogelijk.


Wedstrijdcategoriën

Afstand Omschrijving Voor wie? Minimale leeftijd Kosten
11 km Middellange survivalrun (voormalig RUC)

Deze wedstrijd is alleen voor wedstrijdlicentiehouders.

18 jaar € 19,-
9 km Korte survivalrun (voormalig BSC)

Deze wedstrijd is alleen voor wedstrijdlicentiehouders.

18 jaar € 19,-
9 km Recreatief, individueel

Het parcours is gelijk aan de korte run (vroegere BSC). Hindernissen op wedstrijdniveau. Niet geschikt voor beginnende survivalatleten. Maar ook als gevorderde atleet moet je wel het een en ander beheersen.

15 jaar € 19,-
5 km Leuk en uitdagend genoeg!

Leuke en uitdagende recreatieve run voor beginnende en minder getrainde survivalatleten.

8 jaar € 19,-
5 km Leuk en uitdagend samen!

Leuke en uitdagende run om met z'n tweën te volbrengen. Je mag elkaar helpen maar alleen vanuit een hindernis. Verder gelijk aan de 5 km individueel.

8 jaar € 38,-
Privacy Statement